KJ Tuinmeubelen is al 20 jaar een begrip in de wereld van tuinmeubelen in Oost-Nederland. Met onze showroom van bijna 1000 m2 heeft u een ruime keuze aan diverse tuinmeubelen, zoals tuinsets, loungesets, tuinstoelen, parasols en tuinkussens. Ook via de webshop trekken wij veel klanten door heel Nederland, België en Duitsland naar ons toe. De producten uit onze collectie zijn voorzien van kwalitatief sterk materiaal. Diverse materialen zijn: kunststof vlechtwerk, aluminium en teakhout.

Wij hebben officiële dealerschappen met verschillende topmerken zoals Suns, Tierra, Hartman en Madison. Daarnaast importeren wij ook een eigen tuinmeubellijn (KJ Tuinmeubelen). Hierdoor kunnen wij u altijd de voordeligste prijs aanbieden. Service en klanttevredenheid zijn kenmerken die erg belangrijk zijn binnen onze formule van het bedrijf. Onze medewerkers staan daarom graag voor u klaar. Met onze eigen bezorgservice, bezorgen wij persoonlijk uw tuinmeubelen tot in uw achtertuin. Indien de klant wenst kan ons personeel de tuinmeubelen voor u monteren. Het overgebleven afval wordt weer meegenomen. Wij zorgen voor alle werkzaamheden zodat u gelijk kan genieten van onze luxueuze tuinmeubelen.

Kom gerust een kijkje nemen in de showroom te Enschede. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om de collectie via onze webshop te bekijken. Heeft u nog vragen over ons bedrijf of onze werkwijze? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

KJ Tuinmeubelen 1